Friday, November 23, 2012

GWP // Gambar Wajah Photography

Big salute to GWP team, official photographer for wedding ex-opismate wa MIMI.

photographer sangat-sangat-sangat-sangat-amat sangat BEST. THUMBS UP.

member-member wa yg lain pon sronok tengok crew amik gamba. happy and enjoy the moment ja. yelaaahhh...slalu wa tgk wedding lain siap photographer moody la, nak ikut cakap die je la, dok tarik-tarik pengantin p tempat die nak je la nak sruh posing. tapi mereka tidak ya! tidak...tidak sama sekali...relax-chill-smile-snap-smile-say thanks. what a great attitude.

tapi sayang...tahun depan dorang akan up harga...ehhhh....of course wa frust. da tentu-tentu wa tak kawen taun ni. taun depan or akan datang. so klu nak amik dorg KOMPEM mahal. kihkihkih...*ohh jodohku...sesat tak jumpa jalan p umah ceq kaaaaa....takpa2...take ur time. standby duit lebih ja...wa tak kira...wa nak dengan GWP jugak... other option? of course Napie Moksin [blog.napiemoksin.com] haaaaa...amik hang...




ok ni one of pict pengantin dengan dayang2...=p

*other pict in next post....mcm nak msuk sume pict je rase *mcm aku plak yg kawen yedak. gamba sume cantik kot!!



--
KarMiza

No comments:

Post a Comment