Saturday, August 20, 2011

cobain's

layan website ohbulan sat...

ade plak cte psal anak kurt cobain...
tetiba teringat zaman skolah2 dlu zaman aku layan nirvana atas ajaran makcik aku yang juge peminat nirvana. da name sker nirvana takkan aku bodo ta knal kurt cobain yedak. R.I.P. der...huuuu~
nway da besa da anak beliau.santek gila woooooo~ tapi taleh kalahkan kak faz wa..lalalalal~

taleh blah da ar bday same ngan ibunda wa kan. aceceh...

************quote***************

Anak perempuan mendiang Kurt Cobain, vokalis kepada kumpulan Nirvana iaitu Frances Bean Cobain bakal berumur 19 tahun pada 18 Ogos ini. Jarang kita dengar mengenai satu-satunya anak perempuan Kurt Cobain ini di media. Frances banyak menghabiskan masanya tinggal bersama dan dibela ibu Kurt Cobain.
Frances Bean Cobain telah dilahirkan di Los Angeles, California dan dia merupakan seorang penyanyi, model dan juga selebriti yang sedang menempah nama di dunia hiburan. Berlatarbelakangkan dari keluarga artis, ibu-bapanya juga terlibat dengan ketagihan dadah sehingga dia pernah dijadikan tajuk cerita, “Rock Star’s Baby is Born a Junkie”. Berbeza dengan laporan itu, Frances Bean Cobain lahir sebagai bayi yang sihat dan normal dengan mata biru seperti Kurt Cobain.
Sedikit info, mendiang Kurt Cobain mati bunuh diri pada 5 April 1994 ketika Frances Bean Cobain baru  berumur 1 tahun 8 bulan.
*************unquote*****************


mari saksikan kesantekkan beliau....jojes gila....phewwwNo comments:

Post a Comment